Ο Ryder Hagedorn γεννήθηκε με spina bifida.  Οι γονείς του δυσκολεύονται να πληρώσουν για εξειδικευμένη φροντίδα από τότε που οι ισχυρισμοί απορρίφθηκαν από ένα πρόγραμμα υγείας που προσφέρθηκε στη μητέρα του, Μαρίσα, μέσω του εργοδότη της.  Είναι μία από τους πολλούς πρώην υπαλλήλους της Noble Health που λένε ότι έμειναν με σημαντικούς ιατρικούς λογαριασμούς αφού η εταιρεία έκλεισε τα δύο αγροτικά νοσοκομεία στο Μιζούρι.

Η Noble Well being υπό έρευνα για το κλείσιμο νοσοκομείων του Μιζούρι

Ένα χρόνο μετά το κλείσιμο δύο αγροτικών νοσοκομείων του Μιζούρι με την υποστήριξη ιδιωτικών κεφαλαίων Noble Well being, ασθενείς και πρώην υπάλληλοι παλεύουν με ένα κατεστραμμένο τοπικό σύστημα υγείας ή χάνουν εκατομμύρια απλήρωτους μισθούς και επιδόματα.

Τα νοσοκομεία στις κομητείες Audrain και Callaway παραμένουν κλειστά καθώς πληθώρα αγωγών και πολιτειακών και ομοσπονδιακών ερευνών προχωρούν.

Τον Μάρτιο, ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Άντριου Μπέιλι επιβεβαίωσε μια πολιτική έρευνα. Είχε δηλώσει προηγουμένως στο τοπικό ραδιόφωνο ότι βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα για το θέμα του νοσοκομείου.

Το σχόλιο του Baileys ήρθε εβδομάδες αφότου η Διοίκηση Ασφάλειας Παροχών Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ ενημέρωσε στελέχη που συνδέονται με τη Noble Well being, μια startup, ότι είχαν παραβιάσει τους ομοσπονδιακούς νόμους και τους ζήτησε να πληρώσουν 5,4 εκατομμύρια δολάρια για την κάλυψη απλήρωτων αξιώσεων ασφάλισης υγείας εργαζομένων, σύμφωνα με 13- σελίδα επιστολή που περιγράφει λεπτομερώς τα ενδιάμεσα ευρήματα που ελήφθη από το KHN.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *