Η κατανομή των κονδυλίων για την πανδημία στην κομητεία Τσέστερ ενισχύει τις πρωτοβουλίες για την υγεία στα 22 εκατομμύρια δολάρια

Η κατανομή των κονδυλίων για την πανδημία στην κομητεία Τσέστερ ενισχύει τις πρωτοβουλίες για την υγεία στα 22 εκατομμύρια δολάρια

Οι Επίτροποι Josh Maxwell, Marian Moskowitz και Michelle Kichline της κομητείας του Τσέστερ συναντώνται με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Neighborhood Volunteers in Drugs (CVIM) Maureen Tomoschuk και την Ιατρική Διευθύντρια του CVIM Janet Jacapraro, MD, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιοδείας στην κοινοτική μονάδα υγείας . Το CVIM λαμβάνει 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε κεφάλαια του Αμερικανικού Σχεδίου Διάσωσης (ARPA) από την κυβέρνηση της κομητείας Τσέστερ για να επεκτείνει την πρόσβαση στην ιατρική και οδοντιατρική περίθαλψη και να επεκτείνει τις υπηρεσίες ανοσοποίησης. Συνολικά η κομητεία έχει απονείμει 22 εκατομμύρια δολάρια για πρωτοβουλίες υγείας και ευεξίας. (ΥΠΟΒΛΗΘΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η κομητεία WEST CHESTERChester έχει από καιρό αναγνωριστεί ως η πιο υγιής κομητεία στην Πενσυλβάνια, εν μέρει επειδή η κομητεία είχε μια μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το Τμήμα Υγείας της Κομητείας Τσέστερ είναι ένα από τα μόλις επτά στην Κοινοπολιτεία και ήταν ένα από τα πρώτα, που ιδρύθηκε το 1968. Αυτές οι επενδύσεις στη δημόσια υγεία αποδείχθηκαν ωφέλιμες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η κομητεία είχε τα χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης από COVID και θανάτων στην περιοχή.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι αξιωματούχοι της κομητείας άρχισαν να χορηγούν επιχορηγήσεις σε τοπικούς οργανισμούς χρησιμοποιώντας ομοσπονδιακούς πόρους από το American Rescue Plan Act (ARPA), ο οποίος απένειμε στην κομητεία περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση. Οι αιτήσεις για τις επιχορηγήσεις ήταν τριπλάσιες και η επιτροπή εξέτασης αιτήσεων της κομητείας αποτελούμενη από κατοίκους της κομητείας και από προσωπικό της κυβέρνησης της κομητείας ξεχύθηκε σε κάθε αίτηση, αξιολογώντας την καθεμία βάσει αυστηρών ομοσπονδιακών κατευθυντήριων γραμμών της ARPA, προτού υποβάλει συστάσεις στους Επιτρόπους της κομητείας για έγκριση.

Τα κεφάλαια του νόμου για το αμερικανικό σχέδιο διάσωσης είναι επενδύσεις γενεών στην κοινότητά μας, δήλωσε η εκπρόσωπος των ΗΠΑ Chrissy Houlahan, D-Sixth, από το Easttown. Ως ομοσπονδιακός εκπρόσωπος των κοινοτήτων μας, είμαι περήφανος που ψήφισα υπέρ αυτής της ζωτικής σημασίας νομοθεσίας και είμαι πολύ ενθαρρυμένος που βλέπω αυτή την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση να χρησιμοποιείται σωστά στην κοινότητά μας. Μην κάνετε λάθος, οι ζωές και τα μέσα διαβίωσης θα βελτιωθούν λόγω της ARPA και επαινώ τους επιτρόπους της κομητείας Τσέστερ για τις επιλογές τους και συγχαίρω τους οργανισμούς που λαμβάνουν αυτά τα κεφάλαια.

Είκοσι δύο εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια ARPA διατέθηκαν σε οργανισμούς που επικεντρώνονται στη δημόσια υγεία και την υγεία συμπεριφοράς.

Ήταν βασική προτεραιότητα για εμάς να επενδύσουμε πολλά στην υγεία των κατοίκων μας, ειδικά υπό το φως των όσων μάθαμε από την πανδημία του COVID, δήλωσε η Πρόεδρος των Επιτρόπων Marian Moskowitz. Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης, ιδιαίτερα νωρίς στην πανδημία, ήταν απλώς συγκλονισμένοι και κατέστησε σαφές πού ήταν τα κενά στο σύστημα και πραγματικά μας βοήθησε στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο διανομής αυτών των κεφαλαίων για να διασφαλίσουμε ότι οι πιο ευάλωτοι ανάμεσά μας είναι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη φροντίδα που χρειάζονται.

Τα κονδύλια ARPA που είναι αφιερωμένα στην κοινοτική υγεία θα επενδυθούν σε μια ποικιλία πρωτοβουλιών, τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές, που υιοθετούν μια ολιστική προσέγγιση της κοινοτικής υγείας και επιδιώκουν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα υγείας σε κοινότητες με λιγότερους πόρους.

Η επιτροπή επιλογής ARPA εργάστηκε πολύ σκληρά για να εντοπίσει προσεγγίσεις που εξέταζαν τη δημόσια υγεία από μια ολιστική προοπτική, συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας ψυχικής υγείας και παραγόντων όπως η φτώχεια και η αστάθεια τροφίμων και στέγασης που μπορούν επίσης να συμβάλουν σε αρνητικά αποτελέσματα για την υγεία, δήλωσε ο Επίτροπος Josh Maxwell. Αυτά τα κεφάλαια θα βοηθήσουν στη θέσπιση νέων προγραμμάτων, αλλά επίσης κλιμακώνουν επιτυχημένες προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται ήδη από κοινοτικούς εταίρους σε ολόκληρη την κομητεία του Τσέστερ. Θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι επενδύαμε αυτά τα χρήματα όσο πιο σοφά μπορούσαμε και ήμασταν πολύ περήφανοι για το τι θα επιτύχουν αυτές οι επενδύσεις.

Η Επίτροπος Michelle Kichline είπε ότι ένα σημαντικό μέρος των κεφαλαίων ARPA θα αφιερωθεί στην επέκταση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη συμπεριφοράς σε όλη την επαρχία. Υπάρχουν πολλά διδάγματα που αντλήθηκαν από την πανδημία και ένα από αυτά είναι να δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση των αναγκών ψυχικής υγείας όσο και στις ανάγκες της σωματικής μας υγείας. Τα κεφάλαια ARPA μας επιτρέπουν να επενδύσουμε σε ένα νέο, ολοκληρωμένο σύστημα ψυχικής φροντίδας που διαφορετικά θα ήταν απαγορευτικό από πλευράς κόστους.

Δημιουργία συστήματος συμπεριφορικών κρίσεων υγείας

Νομίζω ότι το σημείο εκκίνησης είναι ότι οι ανάγκες ψυχικής και συμπεριφορικής υγείας έχουν εκτοξευθεί, ιδιαίτερα μέσω της πανδημίας, δήλωσε ο Jason Alexander, συνιδρυτής της Capability for Change, μιας εταιρείας συμβούλων που συνεργάζεται με την κομητεία για την επέκταση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας. Έτσι, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα τμήματα της κομητείας για τη δημιουργία ενός καλύτερου συστήματος είναι υπερβολική.

Η κομητεία συγκέντρωσε περίπου 50 ενδιαφερόμενους φορείς από διάφορους τομείς για να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν και τον καλύτερο τρόπο ικανοποίησής τους. Το σχέδιο που θα προκύψει, το οποίο θα πληρωθεί με κονδύλια της ARPA, θα έχει δύο βασικά στοιχεία. Το πρώτο είναι η δημιουργία ενός κέντρου συμπεριφορικών κρίσεων υπό την επαρχία που θα επιτρέψει σε όλους τους κατοίκους της περιοχής να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω τηλεφώνου, μηνύματος κειμένου ή συνομιλίας.

Η κομητεία θα δημιουργήσει επίσης κινητές ομάδες συμπεριφοράς αντιμετώπισης κρίσεων που θα μπορούν να αποστέλλονται σε όλη την κομητεία σε συνεχή βάση και θα συνεργάζεται στενά με τις αρχές επιβολής του νόμου, τους πρώτους ανταποκριτές, τα σχολεία και άλλους οργανισμούς σε όλη την κομητεία για να εντοπίσει άτομα σε κρίση και να τα συναντήσει όπου πρέπει να τους πάρουν τη φροντίδα που χρειάζονται.

Αυτό θα είναι πραγματικά ένα επαναστατικό μετασχηματιστικό μέρος του συστήματος, είπε ο Alexander. Αυτό που θα κάνει είναι να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των φορών που είτε οι αρχές επιβολής του νόμου πρέπει να ανταποκριθούν σε μια κρίση ψυχικής υγείας είτε ότι άτομα με κρίση ψυχικής υγείας θα εμφανίζονται στα τμήματα έκτακτης ανάγκης μας, όταν δεν έχουν κρίση σωματικής υγείας, αλλά έχουν κρίση ψυχικής υγείας. Θα μειώσει το βάρος των αρχών επιβολής του νόμου και των νοσοκομειακών μας συστημάτων που ικανοποιούν αυτές τις ανάγκες κρίσης, αλλά δεν είναι πραγματικά προετοιμασμένοι, εκπαιδευμένοι ή χρηματοδοτούμενοι για να το κάνουν αυτό. Και αυτό τελικά θα ωφελήσει όλους, γιατί τα συστήματά μας θα καλύπτουν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες που υποτίθεται ότι έχουν.

Εκτός από τα νέα προγράμματα κομητείας, τα κεφάλαια θα διατεθούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εργάζονται για τη βελτίωση της υγείας της κοινότητας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις προσφορές τους και να κλιμακώσουν τα υπάρχοντα προγράμματα για να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες των κοινοτήτων που εξυπηρετούν.

Μια συνεργασία μεταξύ του 2Fish Neighborhood Cafe και του Melton Heart θα τους επιτρέψει όχι μόνο να βελτιώσουν και να κλιμακώσουν τα υπάρχοντα προγράμματα, αλλά και να επεκταθούν σε νέους τομείς. Άρχισαν να προσφέρουν φιλανθρωπικά γεύματα σε άτομα που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια του COVID, αλλά τώρα προσφέρουν δωρεάν, υγιεινά δείπνα στο Melton Heart στο West Chester μία φορά την εβδομάδα, όπου τα μέλη της κοινότητας όχι μόνο μπορούν να μοιραστούν ένα γεύμα, αλλά και να έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία της κομητείας Chester μαθήματα υγείας και ευεξίας και εξετάσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία.

Η προσφορά ενός δωρεάν, σπιτικού γεύματος σε ένα κοινοτικό περιβάλλον πριν από την παρουσίαση για την υγεία και την ευεξία είναι ένα πρόσθετο κίνητρο που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να το παρακολουθήσουν, δήλωσε η Lisa Morris, εκτελεστική διευθύντρια του 2Fish. Η μαγειρική εκπαίδευση των νέων και η ανάπτυξη εργατικού δυναμικού ήταν υπάρχοντα προγράμματα, αλλά με αυτή τη χρηματοδότηση μπορούμε τώρα να αντέξουμε οικονομικά να προσλάβουμε έναν σεφ πλήρους απασχόλησης που θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το φαγητό, συμπεριλαμβανομένου του κοινοτικού μας καφέ, του φιλανθρωπικού μας προγράμματος γευμάτων και της μαγειρικής μας εκπαίδευση.

Απλώς πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία και είμαστε τόσο ευγνώμονες στον νομό που απλώς πίστεψε σε εμάς, πρόσθεσε ο Morris. Εκτιμούσαμε πραγματικά την υποστήριξη που λάβαμε από τους Επιτρόπους, άλλους δημόσιους αξιωματούχους και την κοινότητα.

Το Coatesville Centre for Neighborhood Well being (CCCH) θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια ARPA για να ξεκινήσει την πρωτοβουλία GRANDfamilies, το πρώτο τέτοιο πρόγραμμα στην κομητεία. Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει τους παππούδες που ανατρέφουν απροσδόκητα μικρά παιδιά, ειδικά εκείνους που ζουν με χαμηλό ή σταθερό εισόδημα που χρειάζονται πρόσβαση σε πόρους προσαρμοσμένους στην κατάστασή τους και υποστήριξη για την ανατροφή της επόμενης γενιάς. Το 2022, το πρόγραμμα υποστήριξε 56 οικογένειες στο Coatesville. Με την αυξημένη χρηματοδότηση μέσω ARPA, αναμένεται να εξυπηρετήσουν 90 οικογένειες το 2023.

Προσεγγίζοντας οικογένειες σε συνθήκες φτώχειας

Ό,τι κάνουμε, έχουμε κατά νου πώς μπορούμε να σταθεροποιήσουμε και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν υγιείς οικογένειες που θα είναι παραγωγικές και θα προσθέτουν αξία στην κομητεία, δήλωσε η Kathryn Spurlock, εκτελεστική διευθύντρια του CCCH. Προσπαθούσαν να ενδυναμώσουν ευάλωτες οικογένειες που βρίσκονται σε συνθήκες φτώχειας και που συχνά αντιμετωπίζουν άδικες καταστάσεις. Κρατώντας τα παιδιά με τα μέλη της οικογένειάς τους, μπορούμε να βοηθήσουμε να τα κρατήσουμε έξω από το σύστημα αναδοχής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση κόστους για τον φορολογούμενο και καλύτερο αποτέλεσμα για την οικογένεια. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον αυξανόμενο θετικό αντίκτυπο της Πρωτοβουλίας GRAND Household στην ευημερία των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Το Parkesburg POINT θα χρησιμοποιήσει το μερίδιό του στα κεφάλαια ARPA για να επεκτείνει τις ήδη δημοφιλείς υπηρεσίες του που έχουν υπερεγγραφεί, συμπεριλαμβανομένων πρωτοβουλιών για αθλήματα και ευεξία και πρόσβαση σε δωρεάν υγιεινά γεύματα.

Έχουμε περίπου 650 εγγεγραμμένους μαθητές, και σε μια δεδομένη εβδομάδα, επρόκειτο να έχουμε από 250 έως 300 διαφορετικούς μαθητές. Και περισσότερο από αυτό το Σαββατοκύριακο, επομένως αντιμετωπίζουμε μια ανάγκη στην κομητεία, ειδικά μεταξύ των παιδιών που έχουν πραγματικά, πραγματικά ιστορικά υπουπηρετηθεί, δήλωσε ο Dwayne Walton, εκτελεστικός διευθυντής του οργανισμού. Οι αριθμοί μας από το 2019, ακριβώς πριν την πανδημία, έως το 2022, αυξήθηκαν κατά 50%. Αυτή η επιχορήγηση ARPA θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση τεσσάρων νέων θέσεων που αναπτύξαμε ως απάντηση στον COVID και θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των παιδιών που εξυπηρετούμε.

Η κλινική στο Phoenixville θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα ARPA για να προχωρήσει πέρα ​​από τη φυσική ιατρική βοήθεια και να ξεκινήσει το Πρόγραμμα Κοινοτικής Συμπεριφορικής Υγείας του Phoenixville το 2023. Ένας διευθυντής προγράμματος συμπεριφορικής υγείας και κοινωνικός λειτουργός θα εξυπηρετεί ασθενείς που έχουν ανάγκη για την προώθηση της συνολικής ψυχικής υγείας και ευεξίας καθώς και εξάλειψη των κρίσεων ψυχικής υγείας, μια προσέγγιση προσανατολισμένη στην πρόληψη των πιο σοβαρών εκβάσεων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκτονιών και της ανάγκης για νοσηλεία σε εγκαταστάσεις νοσηλείας.

Η συμπεριφορά και η ψυχική υγεία είναι ένα τεράστιο ζήτημα όχι μόνο σε αυτήν την περιοχή, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα αυτή τη στιγμή, δήλωσε η Christi Seidel, εκτελεστική διευθύντρια της κλινικής. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεπεράσουν όποια και αν είναι η άμεση κρίση προτού καταλήξουν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Και είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να βρουν υποστήριξη συμπεριφορικής υγείας, ειδικά αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, κάτι που συμβαίνει για περίπου το 60% των πελατών μας. Και εξυπηρετούμε πολλούς ανθρώπους που έχουν τραύματα. Σπαρτείτε εδώ για να τους βοηθήσετε να τους υποστηρίξετε σε αυτό.

Το Neighborhood Volunteers in Drugs (CVIM) εξυπηρετεί άτομα χαμηλού εισοδήματος, ανασφάλιστα που ζουν και εργάζονται στον νομό και δεν έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη. Παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, υπηρεσίες ειδικής περίθαλψης, πρόσβαση σε φάρμακα, καθώς και οδοντιατρικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας στοματικής υγιεινής, όλα κάτω από μια στέγη με στόχο να διατηρούνται καλά οι άνθρωποι, ώστε να είναι σε θέση να εργάζονται και να υποστηρίζουν τις οικογένειές τους και εκτός της περιοχής. δωμάτια έκτακτης ανάγκης.

Όλοι υποφέρουν όταν το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιείται υπερβολικά από άτομα που χρειάζονται πραγματικά πρωτοβάθμια περίθαλψη ή ειδική φροντίδα, και έτσι ο στόχος μας ήταν πάντα να το κάνουμε αυτό προτεραιότητα εδώ. Εστιάζουμε επίσης στην ευεξία, την πρόληψη ασθενειών και τη διδασκαλία των ανθρώπων παρέχοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να φροντίσουν τις δικές τους συνθήκες υγείας, δήλωσε η Maureen Tomoschuk, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Η χρηματοδότηση της ARPA βοηθά πραγματικά στην υποστήριξη του μοντέλου μας καθώς και στην αύξηση της πρόσβασης στη φροντίδα.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *